Aldri mer kald hytte!

23 november 2020

Å kunne fjernstyre en varmeovn er en luksus de færreste hjem kan skilte med, men det har aldri vært lettere å gjøre på hytta. For hytter både med og uten strøm finnes det løsninger som gjør at du kan komme til en ferdig oppvarmet hytte. Og når du først er på hytta, er det deilig å ha muligheten til å få varmet opp raskest mulig på en kald vintermorgen.

Du har kjørt i fire timer, det har vært et glatt og krevende føre. Endelig er dere fremme på hytta, nå gjenstår det bare å gå i ti minutter gjennom mørket i snø som rekker deg til knærne.

Du vrir om låsen og åpner døren: hytta er kald, sengetøyet er fuktig, det dugger på vinduene, veden er våt, men det spiller ingen rolle for du er tom for fyrstikker uansett.

Velkjent scenario? Hva med dette:

Du har kjørt i fire timer, det har vært et glatt og krevende føre. Endelig er dere fremme på hytta, nå gjenstår det bare å gå i ti minutter gjennom mørket i snø som rekker deg til knærne. Du vrir om låsen og åpner døren: hytta er deilig og varm, sengetøyet er tørt, varmeovnen du SMS'et tidligere har varmet opp hele hytta med tørr varme. En deiligere velkomst er vanskelig å tenke seg!

Fjernstyring for hytter med strøm

For hytter med strøm finnes flere ulike fjernstyringer som gjør at du kan komme frem til varm hytte. Avhengig av hvilken fjernstyring du har kan du bruke SMS eller app før du reiser til hytta - enklere blir det ikke. De enkleste enhetene kan styre en stikkontakt/panelovn, mens de mer avanserte løsningene kan styre et nesten ubegrenset antall enheter.

Fjernstyring for hytter uten strøm

Fjernstyring av panelovner er nok en kjent sak for mange hytteeiere, men du kan altså fjernstyre din Wallas hyttevarmer også. I praksis betyr det at du ikke trenger å ha innlagt strøm for å komme til varm hytte. Wallas-ovnene blir sett på som en hytteeiers beste venn, og med god grunn! I tillegg til varme opp hytta for deg på forhånd, vil en Wallas fjernstyring kunne varsle deg om vannlekkasje, gasslekkasje, eller hvis brannalarm eller innbruddsalarm er blitt utløst. En hverdagshelt i hyttesammenheng!
 

COLOURBOX22751188.jpeg
 

Din bestevenn: varmeviften

For å øke komforten enda et par hakk, må du ha en varmevifte - alle Wallas-eierens bestevenn. Denne viften plasseres oppå din Wallas, og den drives helt lydløst av varmen fra ovnen. Slik får du effektivt spredd varmen slik at hele hytta oppnår en jevn og behagelig temperatur.

 
Flyttbare ovner: parafin eller gass

En flyttbar varmeovn er god å ha på kalde morgener. Våre gass- og parafinovner har høy effekt, og er energieffektive. Parafinovner er enkle å bruke, og kan flyttes dit det passer deg best. Når man har barn og barnebarn på besøk er det ekstra deilig å vite at veltesikringen vil kunne avverge en potensielt farlig situasjon. En parafinovn er forholdsvis rimelig i bruk sammenlignet med andre oppvarmingsmåter. Med en levetid på opptil 20 år, er dette en solid og trygg kilde til oppvarming. En gassovn er et godt alternativ til parafinkaminen. Her kan du fritt velge hva som passer deg best. Den absolutt raskeste oppvarmingen vil du få med en gassovn. En mindre gassovn vil være det perfekte tilskuddet til for eksempel et anneks, et toalettrom eller et soverom. Den er også godt egnet i en campingvogn.

Dine behov

Valgene er mange, og det er godt å vite at det finnes flere alternativer som passer enhver situasjon. Det gjelder å velge rett for deg og din hytte! En kombinasjon basert på hvordan du bruker din hytta er for mange løsningen. En varm og deilig hytte vil øke komforten betraktelig, og du vil antakeligvis tilbringe enda flere helger der!