Norge rundt med tøffingen Karn

30 oktober 2019

Siden midten av juni har gassgrillen Karn reist land og strand rundt på Norges-turné! Slik har Karn disket opp med godbiter på "Norgesferie" i sommer.

Hun har besøkt over 60 forskjellige steder, og stått for nydelig grillmat på hver eneste plass.
 
Mat til hundrevis
Sammen med Bygger'n, har gassgrill Karn og hennes urnorske reisefølge fra Sunwind, tatt turen fra Lakselv i nord, helt til Moi i sør.
 
Hvert eneste sted har Karn stått for maten - grillmat til alle som måtte ønske, og det kan Lars Bjørnstad i Sunwind bekrefte at mange ønsket:
 
- Karn har virkelig vært en heltinne, hun har fått ganske tøff behandling men har levert på hvert eneste sted hvor hundrevis av sultne mennesker har køet opp!

Tøffe griller som tåler en støyt
Urnorsk på grillen er en serie med gass- og kullgriller, bålpanner, utepeiser og tilbehør av topp kvalitet, spesialtilpasset norske forhold.
 
- Snø, vind, regn, sol, det spiller ingen rolle, vi nordmenn tar det været vi får. Vi har opplevd mye forskjellig vær på Norges-turnéen vår, men grillmat er like populær, og Karn har aldri skuffet ett eneste sekund, forteller Lars.
 
Øs pøsende regn stoppet nemlig ikke de fremmøtte, og tusenvis av pølser har blitt grillet på Karn siden turnéen startet.
 
Tønnegrillen Odis fikk også være med på feiringen, og de fremmøtte fikk både se, ta og føle på både gass- og kullgriller fra Sunwind.


reiserute.jpeg
Etter flere måneder på veien, er Karn like lekker som hun var dag 1:
 
- Hun har vært helt enestående! Etter mange mil på humpete landeveier har vi strammet et par skruer her og der, men alt i alt er hun like flott som hun var da vi først møttes, ler Lars.

Livet er best rundt bålet
Det var ikke bare Karn som imponerte på turné. Bålpanne Ask fikk også være med på tur:
 
- Maten smaker best ute, og det finnes jo ingenting hyggeligere enn å sitte rundt bålet og kose seg. Det har vi fått gjort med Ask, forklarer Lars.
 
150-årsfeiring i over tre måneder
Det kan trygt sies at man er heldig når man kan feire 150 år, og Bygger'n feiret likesågodt i over tre måneder.
 
På hver plass ble det grillmat og marsipankake - en feiring verdig en 150-åring.
 

Meldal (2).jpeg