Art.nr 440524—54456655

Gassgrill Karn

Karn er en tøff 4 brenner gassgrill som er skapt for bruk i alt slags norsk vær. Karn er folkegrillen i Urnorsk-serien - hun er en god match for alle og enhver, og er svært mye grill for pengene!
5 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Karn er en tøff 4 brenner gassgrill i Urnorsk på grillen-serien, som er skapt for bruk i alt slags norsk vær året rundt!

  • Blir raskt varm, og holder ekstra godt på varmen
  • Tåler tøff bruk året rundt under norske forhold
  • Velg selv om du ønsker å bruke frontplaten som plate eller hylle
  • Solide støpejernrister
  • 5 års garantiprogram


Karn er folkegrillen i Urnorsk-serien - hun er en god match for alle og enhver, og er svært mye grill for pengene! Hun er en effektiv grill med et stort grillareal slik at du kan imponere venner og familie, gjerne samtidig.

Karn leveres med solide støpejernrister som holder ekstra godt på varmen. De holder en jevn varme, selv når kald mat legges rett på grillen. Støpejernristene gjør at du lettere oppnår en fin stekeskorpe og at de deilige saftene beholdes inne i kjøttet du griller.

Sidebordene gir deg to ekstra arbeidsflater slik at du kan grille flere ting samtidig og virkelig imponere som en mestergriller!

Grillen er laget i ekstra solide materialer for å fungere optimalt under tøffe, norske forhold.

Karn kommer med en frontplate som kan monteres enten som en hylle eller en ordinær frontplate. Ved å montere dette som en frontplate vil du skjule grillens bunn. Ved å montere dette som en hylle får du muligheten til å oppbevare eller sette fra deg ting under grillen. Hvordan du ønsker å montere platen velger du selv ut i fra dine behov. Monteringen gjøres enkelt på et par minutter, og du kan endre dette på et par minutter om du skulle ombestemme deg.

Karn har et innebygget termometer i lokket som gir deg god oversikt over temperaturen i grillen. Termometeret går fra 0 til 400 celsius grader. Husk at termometeret ikke viser hvor varm overflaten på støpejernristene er - for et helt perfekt resultat er et steketermometer en god idé.

Indirekte grilling blir en drøm på Karn: legg kjøttet på den delen av grillen hvor brennerne under er skrudd av. La kjøttet grilles indirekte ved å skru på brennerne rundt kjøttet, men ikke direkte under.

Karn har et 5 års garantiprogram.

For at Karn skal holde seg like lekker år etter år, anbefaler vi at du oppbevarer henne under et grilltrekk når hun ikke er i bruk.

Gassregulatorsett kommer i tillegg.


Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold.

Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter!

Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen.

Nyt fritiden med urnorsk på grillen!

Tekniske data
Høyde (cm): 115
Dybde (cm): 55
Bredde (cm): 154
Vekt (kg): 42
Farge: Sort
Grillareal: 80 x 42 cm
Antall brennere: 4
Sidebrenner: Nei
Tenning: Piezotenning i bryter
Effekt: 14 kW
Garanti: 5 år garantiprogram
Materiale: Emaljert stål
Fettavrenning: Nei
Grillplate: Nei
Kokegrop: Nei
Røykeboks: Nei
Brennermateriale: Stål (SS202)
Sammenleggbart: Nei
Glass i lokket: Nei
Varemerke: Sunwind
Videoer