Dette er den nye kvinnen i ditt liv!

9 mai 2021

Sterk, tøff, stolt og kompromissløs. Og ganske så råflott! Vi snakker selvfølgelig om kvinnen i ditt liv: din nye gassgrill fra Sunwinds Urnorsk på grillen-serie!

I 2019 lanserte vi en helt ny serie med flotte, funksjonelle Sunwind-griller spesiallaget for norske forhold. Urnorsk på grillen er navnet på serien som inneholder gassgriller, kullgriller, bålpanner og tilbehør.

Tøffe griller beæret med kvinnenavn
For det er nå en gang sånn at vi gir navn og kallenavn til objekter vi er glade i og tilbringer mye tid med. Dette kan være båten, hytta, bilen - og nå har vi også gitt grillen din et navn.

Men det er ikke et hvilket som helst navn grillen har fått.

Sterk. Stolt. Kompromissløs. Dette er noen av ordene som blir brukt i sagalitteraturen for å beskrive den urnorske kvinnen. I norrøne tider var det ikke uvanlig at kvinner hadde viktige maktposisjoner i samfunnet, og den urnorske kvinnen kunne være kriger, handelskvinne og håndverker på lik linje som den urnorske mannen.

Den urnorske kvinnen var mektig i seg selv.

Vi har latt oss inspirere, og hedrer både den urnorske kvinnen og våre urnorske griller ved å skjenke hver grill, utepeis og bålpanne et norrønt kvinnenavn. Akkurat som sine stolte navnesøstre er Urnorsk-serien kompromissløse griller som er den perfekte partneren for nettopp deg - den urnorske mannen.

KBL_3660_FIX.jpg


En solid partner
Med fem herlige gassgriller har vi den grillen som passer nettopp deg og dine behov - enten du skulle ha en terrasse på 2 kvadratmeter i sjette etasje i den tjukkeste asfaltjungelen, et selvsnekret utekjøkken på hytta hvor kun grillkronen på verket mangler, eller kanskje en stor og romslig hage som fortjener en oppgradering på grillfronten.

Alle våre Urnorske griller er produsert i svært solide materialer slik at de skal tåle norske forhold og ikke minst helårsgrillingen vi er så glade i!

Med en uttømmende liste over kvalitetskrav og en over middels streng produktsjef er alle produktene i Urnorsk-serien ubønnhørlig testet slik at du skal kunne skape mange gode minner med din nye favorittdame i mange år fremover!

Da gjenstår det kun å ta vare på grillen som du ville kvinnen.

Bærekraftig, kortreist og god, norsk mat
Med en grillserie produsert for norske forhold ønsker vi også å sette fokus på all den fantastiske maten som kan tilberedes på grillen. Tiden for å kunne bruke grillen kun til t-bone steak og grillpølser er over - og ved hjelp av våre flotte Urnorske bønder setter vi fokus på norske oppskrifter, norske råvarer og den norske bonden.

IMG_3063_FIX.jpg