Grillsesongen er her!

Endelig er våren her igjen, og med den også den etterlengtede grillsesongen. Vi nordmenn elsker å grille både pølser, burgere og delikat grillmat, sammen med venner og familie. Urnorsk på grillen er en serie med griller, bålpanner, baksteovner - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold.  Alle produktene er designet til å tåle den tøffe bruken vi utsetter grillen for med helårsgrilling her i Norge.  Og takket være det Urnorske grilltilbehøret kan du briljere som grillkongen i gata året rundt! Bli klar til grillsesongen med våre flotte griller på tilbud, og en rekke grilltips og oppskrifter!

Nyt fritiden med urnorsk på grillen! 

Utvalgte produkter på kampanje nå:

Et inspirasjonsunivers for deg som elsker hytteliv.
Enjoy your spare time!

Hvilken grill skal du velge?
Hvilken grill skal du velge?
Bli inspirert av oss

Gassgrill

For deg som griller ofte og som ønsker at grillingen skal være raskt og enkelt er en gassgrill det perfekte alternativet. En gassgrill er veldig enkel å bruke, du har full kontroll på varmen hele tiden, og kan dele grillen opp i flere soner med forskjellig temperatur enten du vil grille indirekte eller direkte. Urnorsk-serien består av åtte flotte gassgriller med en fellesnevner: de fungerer optimalt i norske forhold.

Kullgrill

Den gode, gamle kullgrillen er for mange den eneste skikkelige grillen, med den gode smaken hver gang.. Her finner du kullgrillene i Urnorsk på grillen-serien. Enten du velger en klassisk kulegrill som Freda, eller en tønnegrill som Odis med stor kapasitet, er det få ting som kan måle seg med smaken av mat grillet over kull.

Slik klargjør du din grill for nok en grillsesong!

Våren har igjen meldt sin ankomst, og så raskt gradene kommer seg på plussiden kommer også lysten til å kaste ytterjakka og fyre opp grillen snikende. Enten du er typen som sverger til kullgrill eller du er en gassgrill-entusiast, er det et par ting det er essensielt at du tar deg tid til før vi offisielt kan annonsere at grillsesongen er underveis.

Et inspirasjonsunivers for deg som elsker hytteliv.
Enjoy your spare time!

Grillet Quesadilla med kylling
Grillet Quesadilla med kylling
Bli inspirert av oss